Спартак Варна представи новия си изпълнителен директор Давид Дараджански. Той благодари за доверието и сподели, че ще гони определени цели, като се надявам резултатите да говорят.

„От около месец съм на тази длъжност изпълнителен директор. Вътрешно в клуба се знае още от представянето на Александър Томаш. За мен нищо не се е променило. Предпочитам резултатите да говорят за моята работа. Имаме цели. Резултатите в края на годината ще са плод на нашата работа. Един екип администрация остава зад кулисите. Ние сме млад екип от млади хора. Мисля, че сме се сплотили добре. За мен е чест да представям този отбор. Младата възраст, на която съм, мисля, че е признак за израстването ми. Амбициран съм да постигна всичко в личен план, не само в клуба“, каза Дараджански при представянето си.

„Искам да благодаря на хората в ръководството. От тях съм научил много. Смятам всички в клуба да има отговорности, но и свободата да взимат решения. Имам опит от чужбина. Имам виждания. До този момент работя много добре и съм доволен от школата. Искам младите български футболисти да се налагат, за да върви футболът напред. Александър Томаш също има тези виждания. Целта е да налагаме своите юноши в първия отбор. Може да се постигне, ако приложим план от чужбина“, добави той.

Павлин Николов за Томаш: За пръв път виждам хора, които работят 24 часа

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS