Пеле поиска ръката на своята зашеметяваща приятелка на хеликопертна площадка в Дубай

dsport.bg

Бившият футболист на Саутхемптън Грациано Пеле се сгоди за своята зашеметяваща приятелка Виктория Варга.

35-годишният нападател се показа като голям романтик, като се свлече на едно коляно, за да поиска ръката ѝ на хеликопертната площадка на Бурж Ал Араб в Дубай.

Варга не пропусна да сподели прекрасното изживяване в Instagram със своите последователи.

Пеле я зведе до хеликопертната площадка при залез слънце.

След като ѝ подаде голям букет червени рози, италианецът коленичи, бръкна във вътрешния си джоб и извади кутията с годежния пръстен. Нападателят чу заветното „да“ и двамата се прегърнаха и целунаха.

След това те се насладиха на чаша шампанско и позираха за много снимки преди да прекарат няколко минути, наслаждавайки се на страхотната гледка.

„Искам да благодаря на Грациано за най-доброто възможно предложение и най-красивия пръстен, който някога съм си представяла. Направихте толкова страхотна работа при планирането на всичко...Все още не мога да повярвам, че успяхме да включите цялото ни семейство и много от приятелите ни. Беше перфектно“, написа Варга в Instagram.

“Очаквам с нетърпение това приключение и всичко, което тепърва предстои да изживеем. Толкова те обичам”, добави тя.

Къде нападателят и унгарският модел ще започнат брачния си живот оства неясно.

Пеле напусна китайския Шандонг Луненг, след като договорът му изтече.

Към него има сериозен интерес от няколко отбора от Италия и Англия.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още