Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че три грешки са изиграли ключова роля при загубата от Берое.

"Три уникални наши грешки, с които получихме 3 гола. Ако това е някакво оправдание, да. Но ние сбъркахме и получихме три гола. Две от грешките са на съвсем младо момче. Какво трябва да направим. Това са грешки на растежа. Ако искаме такива момчета да играят в отбора, ще трябва да живеем с такива грешки. Не може да го изхвърлим от отбора. Токовият удар бе прекъсване и за двата отбора. Това не повлия", заяви Хубчев.

"Не искам да обяснявам състоянието на 6-7 човека в отбора. Нуно Рейш започна с проблем. Успя да изкара полувремето. Холмар още не е готов. Бъдещето на Нашименто зависи от него. Той беше върнат, защото така или иначе тренира и получава заплата. Ако вземем поне двама или трима човека. Не се занимавам да гледам резултатите на другите отбор. Интересува ме само нашия отбор. Нормално е, когато отборът губи да бъде освиркван", добави Хубчев.

"Ако искате да оправдавам. Един продаден, няколко контузени. Но това е най-елементарното оправдание. Явно не съм подготвил отбор, явно не сме тренирали. Но това е най-елементарното", сподели още треньорът на "сините" на брифинга след мача.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS