Петко Петков: Футболистите са по-освободени психически, тъй като Етър изпълни основната си цел

| Етър, БГ футбол

Етър ще играе освободен от психическото напрежение и ще се опита да даде най-доброто от себе си, като спечели гостуването си на Ботев Пд. Мачът за 7-10 място е във вторник от 21:00 ч. в Коматево.

„Радвам се, че играем за седмото място. Ботев е един от добрите отбори в елита, надявам се да покажем добро лице и да се поздравим с победа. При всички случаи футболистите са по-освободени психически, тъй като Етър изпълни основната си цел – оставане в групата. Оттук-натам това е една добра възможност да се показваме като отбор. Когато играеш без напрежение и по-освободено, това може да бъде някакъв бонус, но като цяло мачът ще бъде доста труден за нас”, коментира старши треньорът Петко Петков.

Опитният Здравко Илиев пропуска двубоя поради контузия. „Имаме проблеми – Здравко Илиев пропуска мача, тъй като има разкъсване, Божидар Кацаров е под въпрос. Но имаме достатъчно футболисти да се справим. Поне този път мачът ще бъде в по-нормален час, надявам се футболистите да се представят на ниво.

Разбира се, че имаме шанс да спечелим, досега не сме играли нито един мач по безнадежден начин. Етър ще има своите шансове и трябва да ги използва. Не отписваме двубоя – всеки мач, в който Етър играе, е най-важен. Ние трябва да представяме както себе си, така и клуба”, добави старши треньорът на „виолетовите”.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още