Новият член на елита на българския футбол Пирин съобщи, че през новия сезон представителният отбор ще използва екипировка на световно известната марка adidas!

"Договорът за техническо партньорство между SPORT DEPOT и нашия клуб бе подписан от изпълнителните директори Таско Тасков и Николай Цонов. SPORT DEPOT е официален представител на германския спортен бранд. За първи път в своята история „орлетата“ ще носят екипировка adidas. И върху новата фланелка остава рекламата на един от бизнес проектите на собственика и основен спонсор на клуба Пол Белогур – BELOGOUR PROPERTIES", съобщиха от клуба.

"Щастливи сме, че постигнахме това партньорство. Мисля, че на отбор с традициите и историята на Пирин приляга да играе с Adidas. Надявам се, че новите екипи ще ни донесат късмет в тежките битки, които ни предстоят в Първа лига през новия сезон", заяви изпълнителният директор на “орлетата” Таско Тасков.

"В настоящите трудни времена SPORT DEPOT не спира да поддържа родните клубове. Обединени сме от мисията хората да изпитат енергията и емоцията от спорта, както и повече деца и млади хора да тренират по стадиони, игрища и писти, да водят активен и здравословен начин на живот", каза изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS