Защитникът на Лудогорец Игор Пластун коментира победата на „отрлите“ с 1:0 над БВ Линц в първата контрола в Австрия. Той говори и за мачовете със Сутиеска в Шампионска лига.

„Беше много трудно, защото времето беше много топло, но свършихме работата, която искахме. Не играхме по най-добрия начин. По време на подготовката е по-сложно, защото сутринта имахме занятие. Добре е да имаме двубои като този, защото е трудно, но свършихме работата си. Трябва да работим сега, за да може на сезона да сме по-добре“, каза Пластун.

„В Лудогорец винаги говорим за победите. Стъпка по стъпка, нормално е да сме изморени. Натискаха ни, винаги бяхме под напрежение. Австрийските футболисти са такива. Краката ни тежат, но имахме своите хубави моменти. Отборите тук са по-силни, борят се повече, това е разликата с българските. Добра тренировка за нас, още един урок. Трябва да тренираме все повече и повече“, добави украинецът.

Защитникът коментира и предстоящите мачове в Шампионска лига срещу Сутиеска: „Хората казват, че имхме късмет при жребия, но срещу шампиона на всяка страна винаги е трудно. Преди мача шансвоете винаги са 50-50. Досега не сме гледали техни мачове, не знаем как играят“.

Лудогорец победи австрийци с микс от юноши и опитни играчи

Ясно е кога играят Лудогорец и Сутиеска, гостуването ще е в Подгорица

Анте Шимунджа: Доволен съм от тичането, търсим защитник и вътрешен халф

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS