Полски гранд се отказа от Робърта

| БГ футбол, Левски

Полският гранд Легия Варшава се отказа от възможността да привлече нападателя на Левски Найджъл Робърта. Това съобщи местният sport.pl. Според информацията човек от клуба е потвърдил за интерес на Легия към нидерландеца, но също така е категоричен, че на този етап негов трансфер не седи на дневен ред.

Преговорите на Левски с играчите вървят гладко

Найджъл Робърта пристигна в Левски през лятото от нидерландския втородивизионен Камбуур. До момента бързоногият нападател реализира 9 гола в 14 мача за "сините" във всички турнири. Благодарение на отличното си представяне той успя да привлече погледите на чуужди клубове. 

В момента Левски се намира в доста трудна ситуация, след проблемите на благодетеля на клуба Васил Божков и съществува сериозна възможност тимът да се раздели с някои от най-добрите си и скъпоплатени играчи.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още