Поредно дело клуб-федерация в Европа

| Световен футбол

Отборът на Беверен ще съди футболната федерация на Белгия, тъй като бе обявен за изпадащ, след като първенството бе прекратено, а временното класиране бе прието за крайно. Клубът вече е обжалвал решението на федерацията и вероятно ще премине към съдебни действия.

Към момента на прекратяване на първенството Беверен заемаше последното място на две точки от предпоследния и на 3 след 14-тия.

Преди няколко дни стана ясно, че съдът в Нидерландия е отхвърлил жалбите на Камбюр и Де Гаарфаш относно решението на Кралската футболна федерация да няма отбори, които да влязат в елитната дивизия, а годината бе обявена за нулева.

Холандски клубове загубиха дело срещу федерацията

Вчера собственикът на Септември Румен Чандъров обяви, че ще съди БФС заради обявеното крайно класиране във Втора лига.

Чандъров бесен: Безумие! Ще съдя БФС до дупка!
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още