Правят втори тест на Дибала след седмица

Пауло Дибала ще мине втори тест за коронавирус следващата седмица. Това разкри приятелката на аржентинеца Ориана Сабатини. Както е известно офанзивният футболист на Ювентус даде положителна проба за заразата заедно с още двама свои съотборници. В последствие се оказа, че и Сабатини е болна.

Estamos bien

Публикация, споделена от Paulo Dybala (@paulodybala) на

В момента двамата са под карантина в дома си в Торино, като според любимата на Дибала се чувстват добре и всичко е наред.

"Сега сме добре. Първите два-три дни се чувствах много зле. В изолация сме вече девет дни. Лекарите ни казаха, че ще ни направят втори тестове на 31 март. Междувременно ни казаха да си почиваме и ни предписаха витамини. Симптомите са все едно се разболяваш от грип. Цялото тяло те боли и се чувстваш уморен. Нямах треска защото винаги си меря температурата и нямах такава. Чух обаче, че дробовете ми издават странен звук. Тогава и Пауло започна да се чувства зле", разказа Сабатини.

Ювентус прекратява карантината утре

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още