Предлагат на Игало 400 хил. паунда седмично, за да се върне в Китай

| Англия

Нигерийският нападател Одион Игало получил предложение от клуба си Шанхай Шенхуа за удължаване на договора си с още две години и сериозно увеличение на заплатата. Игало ще получава по 400 хиляди паунда седмично. От Шанхай целят да накарат нигериеца да не остава в Манчестър Юнайтед. Припомняме, че Игало е под наем на „Олд Трафорд“ до края на сезона. Той бе привлечен на пожар в последните часове от зимния трансферен прозорец. С червената фланелка таранът отбеляза четири гола в три мача като титуляр.

Договорът на Игало с манчестърския клуб е до 30 май, но по всяка вероятност заради пандемията от коронавирус, договорът му с ще бъде удължен минимум с месец.

Нигерийският нападател има контракт с Шанхай Шенхуа, който изтича през 2022 година. Според някои източници Игало има интерес да преподпише с китайския клуб.

Не е за подценяване факта, че 30-годишният футболист не крие пристрастията си към Манчестър Юнайтед и той е фен на клуба още от малко момче. Към този момент остава фокусиран към престоя си на „Олд Трафорд“ и е готов да помогне с каквото може на „червените дяволи“ до края на настоящата кампания.

Игало: Детска мечта ми е да играя за Манчестър Юнайтед

Плащат на Игало по 8000 паунда за гол

В очакване на голямата промяна

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още