Представителният фен магазин на Пирин отвори врати

dsport.bg

Представителният фен магазин на Пирин и ресторант „Зелената къща“ отвориха врати. Фланелките, с които Пирин ще играе през новия сезон в Първа лига, са вече в продажба само в новооткрития представителен Фен Магазин на клуба в ресторант „Зелената къща“ в Благоевград, увериха благоевградчани чрез официалния си сайт. Цената на фланелката е 69 лв. В новия фен магазин, който ще бъде с работно време от 11:00 ч. до 20:00 ч. на разположение на феновете са и много други пирински артикули.

Ресторант „Зелената къща“" отваря врати, за да се превърне в мястото, в което посетителите ще могат да споделят общата си страст към любимия Пирин в уютна и приятна обстановка. Представителният фен магазин в ресторант „Зелената къща“ бе открит с тържество, на което присъстваха новоизбраният кмет на град Благоевград Илко Стоянов, председателят на Общинския съвет Радослав Тасков, представители на Община Благоевград, бизнесмени, партньори и приятели на нашия клуб.

След разговор между кмета на Благоевград Илко Стоянов и изпълнителния директор на ФК Пирин Таско Тасков бе взето решение на фланелките на Пирин за новия сезон да бъде добавен гербът на Благоевград, като знак за още по-голяма ангажираност от страна на Общината към футболния клуб. За в бъдеще ресторант „Зелената къща“ и представителният фен магазин на Пирин ще бъдат домакини на най-разнообразни и интригуващи активности, свързани с любимите „орлета“.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още