Спекулациите за трансфер на Юго Лорис не стихват ден след ден, след като се предполага, че неговият отбор Тотнъм има сериозното намерение да го продаде през това лято.
Очевидно Лорис не е особено впечатлен от тези информации, захващайки се с нещо напълно ново за него – ресторантьорството. Французинът е станал един от новите шефове на ресторант „La Javanaise“ в Больо сюр Мер.
Крайбрежният курорт се намира на зашеметяващата брегова ивица на Френската Ривиера между Ница и Монако. Ресторантът разполага с общо три широки зони, салон и достъп до плажа.
Според информации, предлаганата храна отдава почит на Средиземноморието с някои специалитети от звездния готвач Жан-Филип Блонде. Ястията обаче не са никак евтини, като някои основни такива са на цена над 60 лв.
В интерес на истината, последните слухове за трансфер на Лорис са в Ница от едноименния град в Южна Франция, където в момента първи вратар е друг страж, който доскоро пази във Висшата лига – Каспер Шмайхел.
Юго Лорис е категоричен, иска да си ходи от Тотнъм
Юго Лорис пред завръщане в Ница
Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!
Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS