Прохазка: Феновете на Левски са феноменални, но това не е изненада за мен

Бившият футболист на Левски Роман Прохазка даде интервю пред Дарик радио и dsport.bg, в което беше засегната и темата свързана с актуалната ситуация при „сините“. Словакът дари пари на клуба, с което за пореден път спечели уважението на феновете.

„Разбрах, че се събират пари от Давид Яблонски. Веднага реагирах и както обядвах дарих средства през телефона си. Това е най-малкото, което можех да направя за Левски. Винаги съм се раздавал за този клуб, както на терена, така и извън него. Надявам се всичко около Левски да се оправи и да се намерят хора, които да помагат на отбора, както е било през годините. В Левски винаги нещата се оправят“, сподели Роман Прохазка.

В Нидерландия: Левски го чака розово бъдеще, феновете на Лацио помагат

„За мен не е никаква изненада какво правят феновете на Левски. Те са феноменални и не го казвам, за да ме харесват, а това е самата истина. Левски няма шанс да се загуби с тези фенове“, добави развълнувано словакът.

„Радвам се, че тук в Полша ще започнем мачовете този уикенд. Неприятно е, че ще играем без публика. В Левски ми се е случвало да играя така, защото отборът е бил наказван, но това бяха единични мачове, а сега не мога да повярвам, че ще играя 11 мача без публика. Не беше лесен този период от 2 месеца, но се радвам, че бях близо до семейството и обръщах внимание на децата“, заяви още Роман Прохазка, който е играч на полския Горник Забрже.

Полицията в Престън издирва фенове на Левски заради нацистки символи

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още