Промени в комисиите влизат в дневния ред на Изпълкома

Веско Вълчев Веско Вълчев

Промени в комисиите на БФС са попаднали в дневния ред на Изпълкома, който ще се  проведе в петък в 12 часа, разбра dsport. Не е оповестено обаче в кои комисии са залегнали смяна на членовете, като на преден план при такива промени винаги е заподозряна Съдийската комисия. Неин постоянен председател от миналото заседание на Изпълкома е Костадин Стоичков.

Очаква се на заседанието в петък широко да бъде застъпено обсъждането на внедряването на ВАР в България. Такова предложение бе внесено от Съдийската комисия още преди няколко седмици и се очертава това да бъде една от важните теми. Вероятно ще бъде създадено специално звено към БФС, което да работи по внедряването на видеосистемата, която е в помощ на реферите.

Освен дискусиите свързани с промяна на членовете на различните комисии и внедряване на ВАР системата, членовете на Изпълкома се очаква да приемат дневен ред на Конгреса и да утвърдят комисиите, които ще са пряко ангажирани с провеждането му, за които dsport писа преди няколко дни.

Нов Изпълком в петък, Емо Костадинов става шеф на комисията за Конгреса

Една от важните точки е приемането на бюджет на БФС за 2020 година.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още