Проведе се Общо събрание на "Фен клуба на ЦСКА в ТУ-София"

dsport.bg

УС на сдружение "Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София" организира Общото събрание на Сдружението, което се проведе на 14.12.2022 г. от 17.00 часа в зала 3201 на Технически университет – София.

Сдружението се състои от 109 члена – основно преподаватели и служители в ТУ – София.

В същата зала след приключването на Общото събрание се проведе Коледното тържество на Сдружението. То бе съчетано със среща с легендата Георги Велинов, който заедно със спортния журналист Ники Александров представи книгата си "Джони Велинов – моята история".

Специални гости на събитието бяха изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов, волейболната легенда на ЦСКА Александър Попов, уредникът на музея на спортната слава на ЦСКА Христо Христов – Графа, легендарният треньор по бокс Тодор Занданов, който е почетен член на Сдружението и журналистите – Ангел Домусчиев (главен редактор на Topsport.bg), Георги Банов (редовен член на сдружението и журналист в 24 часа) и Георги Атанасов (почетен член на Сдружението), както и членове на Сдружение "Червени сърца", което в качеството си на юридическо лице е колективен член на "Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София".

На събитието бе изложен кратък снимков материал от най-мащабния проект на армейските привърженици за изтеклата 2022 година – създаването на реплика на първата шампионска купа на ЦСКА от 1948 г., която беше представена в музея на спортната слава на ЦСКА на стадион "Българска армия".

Специална покана за тържественото събитие получи Данаил Ганчев, който обаче поради неотложни ангажименти не успя да присъства лично, но изпрати писмо и почетен плакет с емблемите на отбора и университета, които бяха прочетени и връчени от изпълнителния директор на клуба Филип Филипов, който в последствие държа реч и отговори на въпросите на всички привърженици.

Тържеството приключи с много снимки, автографи, усмивки, положителни емоции и добро настроение!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ