Пускат по 197 души на стадионите в Испания

По 197 души ще бъдат допускани на стадионите в Испания при рестартирането на първенството. Това съобщиха местните медии. Според информациите в тази бройка влизат единствено футболистите, треньорските щабове, лекарите, официалните лица, представителите на телевизиите излъчващи срещите, полицаите, стюардите, както и децата, които подават топките.

Ла Лига ще претърпи огромни загуби, ако не стартира на 12

Всички те ще влизат през различни входове на съответното съоръжение, като стриктно ще спазват правилата за изолация - ще носят маски и ръкавици. Стадионите пък ще бъдат разделени на три зони. Те ще са зелена, синя и червена, като в тях ще влизат хора, които са специално оторизирани. 

От ръководството на Ла Лига се надяват първенството да бъде подновено на 12 юни и да завърши до юли. Очаква се в близките дни да има развитие около рестарта на Примера дивисион.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още