Радо Стойчев подкрепя инициативния комитет, очакват същото от Казийски

dsport.bg

Радостин Стойчев е подкрепил действията на инициативния комитет, който иска сваляне на властта в родния волейбол.

Както е известно, през 2012 година именно Стойчев и Матей Казийски бяха начело на тогавашните действия, целящи свалянето от председателския пост на Данчо Лазаров.

Официално: Любо Ганев е кандидатът за нов президент на волейбола

"Свидетели сте, че 2012, преди 7 години, имаше подобна ситуация", сподели Александър Попов. "С колегите от Марек бяхме с Радостин и Матей на фронтовата линия. Съмишленици сме." 

"Говорих с Радостин, той подписа искането за извънредно общо събрание. Не се безпокоя, че много хора, бивши и настоящи позоционери, имат желание за реформа в българския волейбол. Ние сме се обединили около това нещо."

Относно евентуална подкрепа от Матей Казийски и дори завръщането му в националния отбор, Попов коментира: "Матей Казийски като един от най-добрите влейболисти раждани в България, трябва да има собствено мнение и той го е изразявал нееднократно. Все още не сме спечелили, играем първи гейм от мача. Ако бъде спечелен, надявам се да има реакция от всички."

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още