Раева избухна: Срам и позор за съдийството

dsport.bg

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отново нападна съдиите и техните оценки на турнира от веригата World Challenge Cup в Минск, Беларус.

Раева използва социалните мрежи, за да изрази емоциите си: 

"Срам и Позор!!!
Състезанието в Минск е срам и позор за съдийството! След вчерсшния резил при ансамблите, днес безумието е същото! Писах до техническия комитет на Фиг преди време много обстоятелствено, придружени с факти писмо. С цялото ми уважение към дамите там. Отговорът беше напълно незадоволителен спрямо българския ансамбъл. 
Какъв точно е правилникът?! За кой е задължителен и за кой не е?
Как е възможно такова срамно съдийство?!" написа президентът на БФХГ във фейсбук. 

Любопитно е, че коментарът на Раева е преведен и на английски от федерацията ни. Това е не в стила на БФХГ и вероятно желанието е острите й думи да бъдат разбрани и в международните среди на художествената гимнастика. Днес многобоят при ансамблите завършва с изпълненията на 3 обръча и 2 чифта бухалки.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още