Рафаел Форстър: Местя се от Лудогорец в Ботафого

| БГ футбол, Лудогорец

Централният защитник Рафаел Форстър приключва с Лудогорец и се връща в родината си където ще подсили местния гранд Ботафого. Там Форстър ще работи с бившия си треньор при българския шампион Пауло Аутури. Очаква се продажбата на играча да се осъществи до дни.

"Не можах да откажа тази покана. Много съм щастлив. Ще изпитаме нещо различно. Ботафого е гигантски. Това е ново предизвикателство. Пауло Аутуори е типът треньор, с който обичам да работя. Както и да е, сензационно е. Разговарях директно с Пауло Аутори. Той ме попита дали искам да участвам в проекта Ботафого. Клубът тук в България е малко труден когато стане дума за преговори. Днес обаче е щастлив ден", каза Форстър.

Играчът се очаква в Рио де Жанейро следващата седмица, както съобщава GloboEsporte.com . Новият договор е до края на 2021 година.

Отлагат старта на новия сезон в Първа лига заради COVID-19

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още