Рангник поема към Висшата лига

| Световен футбол

Бившият спортен директор на РБ Лайпциг може да продължи кариерата си във Висшата лига, твърди Calciomercato.it. Германецът дълго време преговаря с Милан, но не успя да се разбере с "росонерите". В крайна сметка на "Джузепе Меаца" решиха да гласуват доверие на досегашния наставник Стефано Пиоли.

Смята се, че Рангник е искал да получи пълната спортно-техническа власт в Милан, но италианците не са се съгласили с условията му. Специалистът е настоявал да отговаря едновременно за трансферите и да води и първия отбор.

Затова Рангник е насочил поглед към Англия, където мениджърите получават доста повече отговорности. Той се надява някой клуб от Албиона да прояви интерес към него и да му предложи работа.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още