Рашфорд вярва, че ще бъде готов за рестарта на сезона във Висшата лига

| Англия

Маркъс Рашфорд вярва, че ще бъде готов да се изправи срещу бившия си мениджър Жозе Моуриньо в първия ден на рестарта на сезона във Висшата лига, когато Манчестър Юнайтед ще играе срещу Тотнъм.

22-годишният англичанин игра за последно през януари, но паузата заради пандемията от коронавирус му позволи да се възстанови навреме от контузията в гърба.

Рашфорд бе един от първите играчи, които се завърнаха на базата на „червените дяволи“ в Карингтън, след като тя отвори отново врати.

Признаците са, че упоритата му работа се е отплатила и той ще бъде готов за двубоя на Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм.

„Всички се завръщат, дори Пол Погба тренира на пълни обороти, а Рашфорд също се подготвя наравно с нас. Всички тренираме нормално и пълноценно. Готови сме и нямаме търпение сезонът да започне отново“, коментира Одион Игало.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още