Равносметката в Левски: За 24 часа - 88 706.73 лева дарения

Само за първите 24 часа от дарителската кампания по сметките на ПФК „Левски“ са постъпили точно 88706.37 лева, оповестиха от клуба. Средствата са постъпили от фенове в България и чужбина. Ето какво още написаха от клуба: 

"На специалния сайт на кампанията ще можете да следите ежедневния прогрес https://www.levski.com, а от днес има възможност за дарения и чрез PayPal с опция за автоматично месечно дарение.

Поради банкови ограничения, клубът не може да регистрира своя PayPal сметка. Затова всички направени дарения по този метод ще минават през сметката на Тръст "Синя България", от където на седмична база ще бъдат прехвърляни по сметка на ПФК „Левски“ АД.

Документи за всичко това ще бъдат публикувани на сайта на кампанията!

На сайта ще откриете и инструкции за евтини банкови преводи от чужбина по сметки на ПФК „Левски“ АД чрез платформата Transferwise.

Един за всички, Всички за "Левски""

Левскарите събраха близо 100 000 лева само за часове

Eдна от фен организациите на столичния тим "Сини сърца", с председател Илия Христов, дари 2500 лева на Левски, като сдружението всеки месец ще отделя подобна сума за тима до решаването на финансовата криза в клуба, като средствата ще влизат директно в касата. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още