Ренан след титлата: Мечтите ми се сбъдват

| Лудогорец, БГ футбол

Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос е на седмото небе от радост след спечелената титла на България. Тя е девета поредна за "орлите". 

"Завършихме с класическа победа. Имахме парти, празнувахме. Още една титла на България. Много съм щастлив. Тук съм от 3 години, а ми остават още две от договора. Това е четвъртата ми титла, имам и две Суперкупи на България. Успявам да сбъдна мечтите си - да съм шампион, да играя в евротурнирите, да търся място в Шампионската лига", разказа Ренан, цитиран от terra.com.br.

"Това е девета поредна титла за клуба. Шампиони сме с повече от 15 точки разлика. Сега целта ни е да влезем в групите на Шампионската лига или поне в тези на Лига Европа. Мотивиран съм за още успехи. Споделям всичко със своето семейство. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още