Ривалдо подкрепи Кике Сетиен: Дайте му време

Легендата на Барселона Ривалдо заяви, че треньорът на тима Кике Сетиен има нужда от време преди да му бъде поставена оценка за това как се справя.

"Барселона не показва страхотна игра и мнозина са все още скептични за новата система на Кике Сетиен. Според мен обаче е нужно време, а не да се дават оценки само няколко мача след рестарта на сезона в лигата“, каза Ривалдо.

"Нека изчакаме още няколко седмици, за да видим как ще се промени играта на отбора. Очаквано техният ритъм не е оптимален, защото не са тренирали и играли отдавна. Сетиен има нужда от време, за да се пише оценка на системата му. Най-важното в момента е Барса да продължава да печели мачовете си и да си върне първото място в класирането“, каза още бразилецът. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още