Съдийската комисия обяви съдията само за един мач

Съдийската комисия на БФС обяви съдията само за един мач от предстоящия кръг в Първа лига. Валентин Железов ще ръководи срещата между Царско село и Етър, която ще се играе утре в 17:00 часа на стадион "Арена Царско село" в София.

Очаква се утре да бъдат обявени реферите на останалите двубои от Първа лига. Вероятно причината за половинчатото назначение е свързано с двубоите от турнира за Купата на България, които завършват в четвъртък вечер.

През седмицата имаше катаклизми както в Царско село, така и в Етър. От Царско село си тръгнаха петима футболисти начело с братята Веселин и Йордан Миневи. Етър е с нов треньор, след като Росен Кирилов напусна клуба.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още