Само в dsport.bg: Как Лео крие в гардероба Гонзо, Бекъм и още 69

Инес Павлова Инес Павлова

В ден без кръг футбол в България, dsport.bg дава една приятна алтернатива – гостуването ни в дома на Лео Бианки. Освен популярен готвач, кулинарен пътешественик и певец, той е и страстен фен на футбола. 

Само за dsport той отвори гардероба си, където грижливо пази уникалната по рода си за България лична колекция. Става дума за 71 футболни фланелки, с които е играно по българските, европейски, но и световни терени. Десетки години Лео събира екипите, като има история с всяка една фланелка, като ги подрежда в специално място в гардероба в спалнята си. Сред уникалните попълнения на Лео са фланелка на Георги Иванов – Гонзо като играч на Левски, Владо Манчев от ЦСКА, Ивелин Попов от Литекс, Валери Божинов от Ювентус в Серия Б и Лече в Серия А, Кандрева от Италия, десетки от Серия А и Б, но и на Дейвид Бекъм от ЛА Галакси. 

С думи обаче трудно можем да опишем разказите на Лео, за това вижте как ни посрещна той у дома си и уникалната му колекция от фланелки, към която вече и тази на dsport.bg!

От първо лице в dsport: За живота на топ яхтата на боса на Ман Сити и ял ли е сорбе от шопска салата

Само в Dsport: Кога играчите на Ман Сити, а и Дейвид Бекъм ядат само бургери и пици

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук