Самуилов: Вече не управлявам Ботев Пд, не ме забърквайте в интриги

dsport.bg

Вече бившият собственик на Ботев Пловдив Георги Самуилов използва официалния сайт на клуба, за да отправи изявление към феновете на „канарчетата“. В него той акцентира, че е прехвърлил акциите си и вече не се занимава с управлението на клуба и не взима „отношение в решенията на новия собственик, т.е. Вие феновете“. Той потвърди и че ще продължи да подпомага школата на отбора.

Тервел Златев разкри подробности около скандала на базата на Ботев

Ето цялото изявление:

Скъпи ботевисти,

На 26 юли 2020 г. обявих решението си да се оттегля окончателно от Съвета на директорите на ПФК „Ботев Пловдив“ и прехвърлих акциите на Сдружение ФК „Ботев Пловдив“. Реално от тогава не се занимавам с управлението на клуба и не взимам отношение в решенията на новия собственик, т.е. Вие феновете. Не съм човекът, който назначава и уволнява мениджъри. Нямам и такива намерения! Категорично заявявам, че не искам да бъда забъркван и да влизам в интриги. Както съм обещал, всички задължения и заплати са изчистени, като оставям клуба в стабилно състояние. Ще продължавам да помагам на ДЮШ, за която съм поел изцяло отговорност. Децата са бъдещето на ПФК „Ботев Пловдив“ и те са моя лична кауза!

Само "Ботев Пловдив"!

С уважение,

Георги Самуилов

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още