Бившият треньор на ЦСКА – Саша Илич, официално се раздели с гръцкия Атромитос, съобщиха от клуба. От клуба си тръгват и помощниците на Илич, които работиха с него и на „Българска армия“ – Величко Капланович и Дарко Обрандович.

Илиц пое Атромитос през октомври 2023 г. в трудна ситуация, като води тима в 29 мача, в които успя да запише 10 победи, 11 равенства и 8 поражения.

При сбогуването си с клуба, Илич заяви: „Бих искал от цялото си сърце, аз и моите преки помощници, да благодарим на Атромитос за възможността, която ни даде да дойдем в Гърция и в този отличен клуб преди около шест месеца. Взехме решение да поемем Атромитос в много труден момент, но не се страхувахме нито за момент, тъй като бяхме сигурни, че ще постигнем целите си, заради отличния състав, който имахме и не искахме да го променяме, но и заради хората, които подкрепяха всеки ден този отбор“.

Сега Илич се очаква да поеме към Русия, откъдето медии разкриха, че той се е договорил с елитния Пари Нижни Новгород, в който играе българинът Матео Стаматов. Очаква се Илич, който води ЦСКА между лятото на 2022 и лятото на 2023, да подпише договор с Пари НН до 2027 г.  

Цървена звезда стана шампион на Сърбия и помогна на Партизан, който се издъни

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS