Селекционерът на Парагвай: България е силен отбор, няма да подходим несериозно

Националният селекционер на Парагвай Едуардо Берисо заяви, че неговият отбор няма как да подцени тима на България в контролата помежду им. Както е известно двата тима се изправят в приятелска среща утре от 19:00 часа на стадион "Васил Левски".

Берисо похвали отборната игра на родните национали и допълни, че футболистите му няма как да подценят нашия тим. Специалистът също така изрази задоволството си от проверката, тъй като според него това ще бъде една много добра подготовка за предстоящите мачове на Парагвай за двубоите в Южна Америка.
"България показва силна отборна игра. Тимът също така е много добре групиран в защита. Ще се опитаме да се адаптираме към противника. По никакъв начин не можем да подценим България. Говорим за международен мач и няма как да подходим несериозно. Това е и подготовка за нас за официалните мачове в Южна Америка. Срещу Сърбия срещнахме сериозен съперник, очакваме същото и от България, тъй като доста футболисти играят в чужбина", каза Берисо.

Георги Дерменджиев: Ситуацията е тежка, не е приятно да те хокат постоянно

Десподов готов за мачовете на България

Димитър Илиев: Селекционерът ни каза да забравим каквото е било, вдъхна ни оптимизъм

Пламен Илиев под въпрос за Парагвай

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още