Серия А иска стадионите да са с пълен капацитет

dsport.bg

Президентът на Серия А Паоло Дал Пино разкри, че е поискал от правителството да отвори стадионите в Италия на 100 % от техния капацитет и да се влиза със зелен пропуск.

Съветът на Серия А беше организиран днес и след срещата Дал Пино каза, че съвместно с Италианската футболна федерация са изпратили искане до италианското правителство.

Toй разкри, че сега указът предвижда 50 процента от капацитета, но Италианската футболна федерация иска 100 процента, при условие че публиката влиза "със зелен пропуск".

„Диалогът и дискусията с институциите продължават с цел промяна на постановление , в което се предвижда 50 процента от капацитета и във всички случаи разстояние от поне един метър на откритите стадиони“, заяви Дал Пино пред „Calciomercato.com“.

Президентът на Милан иска стадионите да бъдат отворени с пълния си капацитет

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още