Шефът на Примера: Ако правителството каже, ще спрем първенството

Президентът на Примера дивисион Хавиер Тебас заяви, че ако испанското правителство каже първенството ще бъде спряно. Босът бе категоричен, че за момента властите смятат, че няма нужда от толкова драстични мерки, но следят отблизо ситуацията с разпространението на коронавируса.

Босът на Барса: На първо място е здравето на хората

"Футболът не спира защото правителството е преценило, че е достатъчно мачовете да се играят при закрити врата. Ако властите смятаха, че е задължително първенството да бъде спряно щяха да кажат. Испанското правителство и комисиите към него са гарантите за здравето на феновете и играчите при случаи, като този. Ако от правителството кажат, че първенството трябва да спре, ще спре", обясни Тебас.

Синдикатът на футболистите в Испания иска спирането на първенствата

Вчера пък синдикатът на футболистите в Испания поиска първенствата в страната да бъдат спряни, като мярка в борбата с разпространението на коронавируса. 
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още