Шефовете на Дунав подаряват акциите на клуба

dsport.bg

Собствениците на Дунав Русе подаряват акциите на клуба. Това съобщи официалният сайт на русенци. Според информацията ръководството на "драконите" е поканило на среща шефа на БФС в града Димитър Димитров - Кулеманс, както и всички потенциални инвеститори, които желаят да придобият собствеността на клуба.

В съобщението се казва, че всеки желаещ да поеме управлението на Дунав е добре дошъл в офисите на тима, в удобно за тях време. Акциите ще им бъдат подарени доброволно и безвъзмездно. Шефовете на Дунав също така съобщиха, че днес са били изплатени трудовите възнаграждения на всички футболисти и служители. Също така към днешна дата Дунав няма никакви задължения към държавата или трети лица.

Дунав се раздели с четирима футболисти

Киров: Ситуацията в Дунав ще се оправи

Феновете на Дунав на колене пред футболистите

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още