Шефовете на Левски: Декларираме пълна и безрезервна подкрепа към Хубчев!

dsport.bg

Членовете на Управителния и Надзорния съвет на Левски излязоха със специална декларация , в която заявяват „своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип“. Действието идва след появилите се спекулации в различни издания за бъдещето на старши треньора Петър Хубчев:

Павел Колев: Рен осъди Левски 142 хиляди евро за футболист изиграл 6 мача (ВИДЕО)

Вижте цялата декларация без редакторска намеса:

Д Е К Л А Р А Ц И Я

от членовете на Управителния и Надзорния съвет на

ПФК „ЛЕВСКИ“ АД

Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на ПФК „Левски“ АД, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на ПФК „Левски“ АД декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент.

Управителен съвет на ПФК „Левски“ АД:

Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на ПФК „Левски“ АД:

Михаил Тодоров

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ