Смях между бивши: Шарапова и Григор с дискусия в ефир, Маша му се подигра за стила

| Тенис, Любопитно

Това, че вече не сме заедно не значи, че не мога да се подигравам със стила ти на обличане – горе-долу под това мото премина много любопитна дискусия в ефир между Мария Шарапова и Григор Димитров по време на мача на Гришо с Борна Чорич на демонстративния турнир Kooyong Classic.

Григор Димитров тръгна с победа на Kooyong Classic

Приятелският характер на надпреварата позволи случването на въпросния забавен момент. Шарапова бе играла в първия двубой за деня и по време на мача между Димитров и хърватина се включи в коментаторския екип заедно с бившия турнирен директор на Sofia Open Пол Макнами. С него тя обсъждаше своя двубой, замърсения въздух над Мелбърн и...новия екип на Григор, включващ якичка в черно и бяло.

В този момент самият Димитров се включи в разговора. „Какви са тези скелети?“, попита рускинята. „Харесват ти, нали?“, отговори Григор преди да бъде съкрушен с отговора на бившата си приятелка: „Всъщност не“.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още