Собственикът на Локо Пд: Босовете трябва да се съберем, да си ударим по един шамар и да оправим цирка

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи поредното си колоритно изказване свързано с предстоящия конгрес и евентуалното възраждане на българския футбол.

"Крайно време е футболните босове да се съберем, да си поставим нещата на масата, да си кажем кой каквото има да казва. Да си оправим къщите и да се подготвим за конгреса, а не да се плюем. Трябва да покажем, че действително имаме интерес. Мен ме обвиняват в кръга "Царско село", защото аз тук често идвам. Да, идвам тук. За първи път заговорих за футбол със Стойне от месец време насам. За първи път започнахме да говорим нещо конкретно, какво трябва да се прави. Моето предложение към него бе да се видим, да си изпеем песента преди конгреса, ако трябва да си ударим един шамар и да оправим цирка. Иначе е театър без артисти. Дали е реалистично времето ще покаже. Ако ние се съберем и си кажем право куме в очи нещата ще се случат. Ако мислим да си играем на това кой е по-силен и да се яздим като магарета - нищо няма да се случи", каза Крушарски.

Той коментира и ситуацията около стадион "Локомотив". "Чакаме ръководството на Общината да вземе тежките решения и да видим какво ще стане. Къщичката и сега я има, но трябва да се пооправи. Ние вече втора година участваме в Европа и малко е срамно като дойдат хора и кажат "В тази къща ли живеете". Постарахме се, пооправихме, но не е достатъчно. Трябва основно да се почисти къщата и да се направят новите стадиони. Не само при нас, а в България да започне нещо да се прави", допълни още шефът на "черно-белите".

Христо Крушарски: Ако станем шампиони ще извадя пари от дюшека

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още