Спартак Вн пуска колекционерско издание на клубния вестник

dsport.bg

Новакът в efbet Лига Спартак Варна ще отбележи завръщането си в елита с юбилеен брой на вестник „Спартак“. Специалният брой ще бъде пуснат в продажба на 8 юли (петъ), като в него феновете на тима ще намерят любопитни факти, интересни истории, както и спомени за Спартак Варна и неговите славни герои

Ето какво написаха „соколите“ в страницата на клуба във Facebook:

„Голямото завръщане на ФК Спартак Варна в елита е факт!

Трудна, но сладка бе тази цел, която благодарение на Вас, нашите винаги верни привърженици от мечта превърнахме в реалност!

И защото историята не започва от днес, а има и вчера, но има и утре, подготвихме специално колекционерско издание, което помества любопитни факти, интересни истории, както и спомени за любимия клуб и неговите славни герои.

Голямото завръщане е подпечатано!

Луксозно и с колекционерска стойност, първото издание на вестника, посветено на завръщането на нашия клуб във Висшия ешалон на футбола, заслужава да бъде притежавано от всеки верен на идеята привърженик!

Защото истински вярваме, че Спартак е един!

Спартак е на варненци и всички, които “туптят” в синьо-бяло!“.

Гръмотевични бури за началото на сезона

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още