Славия показа специалния брой на вестника си, посветен на 110-годишнината на "белите". Той ще бъде раздаден на привържениците безплатно на първото домакинство за сезона. По програма то трябваше да е срещу Лудогорец в третия кръг, но двубоят бе отложен заради европейското участие на "орлите". В петия кръг Славия посреща Черно море, като все още не е ясно в кой ден и час ще се случи това.

Ето какво написаха "белите":

"В навечерието на старта на поредното първенство е факт и специалният брой на вестник „Славия“ посветен на 110-ата годишнина на клуба. В него ще намерите богато илюстрирано приложение с акценти в успехите на БЕЛИТЕ спортисти през годините.

В изданието ви предлагаме и пълна статистика на изминалия футболен сезон, както и плакат с картотекираните играчи на тима, с кариерни файлове и други данни за изявите им в бял екип. В брой 158 ще прочетете и портретно интервю с легендарния футболист Чавдар Цветков по повод неговата седемдесета годишнина, отбелязана през месец март. Не сме забравили и успеха на детския отбор, който спечели купата на БФС за U-14. По традиция на страниците ще намерите и резултатите и класирания при подрастващите. И още: обзор на хокейния сезон и на успешните изяви на славистите в първенствата по лека атлетика.

Хартиеното издание на вестник „Славия“, както винаги, ще бъде раздавано безплатно на първия домакински мач от първенството на стадион „Александър Шаламанов“, когато същият бъде насрочен окончателно от БФС."

Вирус тръшна играч на Славия, двама защитници се завръщат в групата

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS