Станимира Петрова ще открие програмата на четвъртия ден на купа “Странджа”. Звездата ни при 57-килограмовите ще се изправи от 14:00 часа срещу Владислава Кухта (Каз) за място на полуфиналите на 72-ото издание на най-стария боксов турнир в Европа. Мачът е първи на ринг А. Малко по-късно Светлана Каменова ще срещне Андреа Медина (САЩ) в друг сблъсък от тази категория.

Петър Белберов (+91 кг) ще открие участието си в турнира с двубой срещу Мартин Пинц (Чех). Мачът е пети в програмата. В шеста среща на ринг Б Мелис Йонузова (69 кг) ще боксира срещу Бусеназ Сюрменелъ (Тур).

Вечерната сесия стартира от 18:00 часа с мач между Стойка Кръстева (51 кг) и Васила Лхадири (Фр) на ринг А. Шестият двубой ще противопостави многократния европейски шампион при мъжете Даниел Асенов (52 кг) на Нодари Дарбаидзе (Груз), а след него в същата категория Дарислав Василев ще мери сили с Дипак Комар (Инд). В предпоследна среща на ринг Б Хавиер Ибаниес (57 кг) ще закрие българската програма срещу Миразизбек Мирзахалилов (Узб).

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS