Стилиян Петров: Футболът не е диктатура!

dsport.bg

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов, написа във Facebook: „Футболът не е диктатура. Футболът – това са хората, които го обичат“.

Публикацията на Стилиян Петров е във връзка с видеоклип от стадиона в Ерден, където утре един срещу друг ще се изправят местните Кариана и Хайдук. Двата отбора бяха отстранени от БФС, след като взеха участие в алтернативния Конгрес, който избра Димитър Бербатов за президент на футболната ни централа.

Ето какво написа Петров във Facebook:

„Никой не може да забрани футбола на хората!

Футболът е за всички! Футболът е на всички! Футболът е феномен! Футболът е любов!

И ако някой си мисли, че футболът започва и свършва с него, тотално се е объркал! Ако някой си мисли, че може да изхвърли хората, които истински обичат великата игра, тотално се е самозабравил! Футболът е повече от игра, нали не сте забравили?!

Ето и поредното доказателство!

Току-що ми изпратиха кадри от турнир на отстранените от БФС отбори от Област Монтана и Област Видин!

Футболът не е диктатура! Футболът - това са хората, които го обичат!“

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още