Стилиян Петров за задаващата се нова култура в родния футбол

dsport.bg

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов, разказа с подробна публикация в социалните мрежи как си представя бъдещото управление на БФС. Основният въпрос, на който дава отговор, е защо задаващата се нова култура в българския футбол е неизбежна и задължително. Петров говори за ценности, иновации, забързано развитие, упорита работа и още.

Ето какво написа той:

„Защо задаващата се нова КУЛТУРА в българския футбол е неизбежна и задължителна?

Споделяне на правилните ценности, визия и гордост на хора, борещи се за успех на терена и извън него! Изграден екип от висококвалифицирани, ентусиазирани и трудолюбиви хора, които ще бъдат отдадени на българската футболна система и продукт!

Разнообразието в един екип насърчава и позволява иновациите. Хора, отговарящи на новите тенденции в съвременния, развиващ се с бързи и невероятни темпове, футбол - на ходом вече не се играе (нека се забързаме).

Работата ни в БФС ще е упорита, със стремеж за развитие на всички нива - футболни и административни! Нужна е промяна на начина на мислене, подхода на работа и цялостно отношение. Водещ за нас е респектът!

СТОЙНОСТИ

- Вярваме, че най-добрият шанс за постигане на тези цели е със здравословна култура. Бъдещето на БФС ще осъмва и залязва с нашите ценности и гордост като нация във всичко, което правим!

ПРОГРЕСИРАЩИ

Ние ще приемем ново мислене в стремежа да актуализираме така изостаналата и амортизирана футболна федерация!

Федерация, лутаща се и блуждаеща в старомодни възгледи и идеи!

Ние ще защитаваме и гарантираме, че футболът като игра ще продължи да е удоволствие за всички нас. От малки до големи, момчета и момичета, бизнесмени, любители, политици и артисти!

РЕШЕНИ

Ние сме упорити и сме отговорни един към друг, за да служим изцяло на българския футбол, да напредваме заедно към по-добро и светло!“

БФС се управлява с тоталитарни и репресивни мерки в стил БКП

Бербатов обяви, че в началото на 2023 се очаква решение на съда за Конгреса от 12 октомври

Бербатов: Ще върне ли БФС членството на клубовете, изгонени заради участието им в конгреса през март 2022

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още