Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич коментира шестия пореден успех в контролите, който дойде при победата с 1:0 над Раднички Ниш. Наставникът остана много доволен от лагера в Банско, но призна, че ЦСКА ще се раздели с един вратар и заяви, че се надяват да бъдат привлечени 3-4 играчи.

Отличен 6 за ЦСКА в контролите (ВИДЕО)

„Когато говоря за ЦСКА, не мога да бъда без емоции, защото това е един голям клуб. Когато си мием сутрин зъбите си повтаряме, че трябва да побеждаваме. Като цяло съм много доволен от лагера в Банско, насладихме се на престоя си тук и утре се завръщаме в София“, заяви Томислав Стипич.

„Нуждаем се от специфичен квалитет на специфични позиции. Трябва да привлечем 3-4 играчи, които ще бъдат за специфични позиции и се надявам да успеем“, каза още той.

„Иван Турицов бе капитан днес. Това е едно ново начало за мен и него. Той се включи по страхотен начин и игра добре. Вчера говорихме за ситуации около него и понякога трябва да приемем нещата такива, каквито са“, коментира треньорът на ЦСКА.

„Мисля, че скоро клубът ще обяви решението относно ситуацията с вратарите. Ние имаме много класни вратари като Густаво Бусато, Марин Орлинов, Димитър Евтимов и Иван Дюлгеров. Те заслужават да играят постоянно и клубът ще намери най-доброто решение. Вероятно ще се разделим с един от тях“, каза още старши треньорът на „армейците“.

„Предстои да анализираме лагера в Банско и ще имаме два дни почивка. Имаме две седмици за подготовка за мача с Лудогорец. Всичко ще бъде наред, ако стоим приземени и сме максимално фокусирани. Просто ни дайте време и ни вярвайте“, заяви Стипич.

„Ще се опитаме да привлечем още един нападател. Лумбард Делова се справи страхотно, защото показа лидерски качества. Искам да благодаря на щаба и всички играчи за усърдната работа през последните 2 седмици. Може да се види, че вече се изгражда един добър колектив“, завърши Томислав Стипич.

5 от 5 за ЦСКА - победи евроучастник, който ще играе в България

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS