Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори на пресконференция преди утрешния мач на „червените“ като гости на чешкия Виктория Пилзен.

Той заяви, че съперникът на ЦСКА е изключително класен тим, предвид достигането до последното стъпало преди груповата фаза на Лигата на конференциите: „Да, щом продължават напред. Имат балансиран отбор, имат дълбочина в състава. Те могат във всеки един момент да изненадат всеки един противник. Постарахме се да се информираме за противника си – за силните и слабите им страни. Имат силен състав и затова утре ни чака тежък мач“.

Стойчо Младенов сподели, че Виктория Пилзен разполага със силен състав, но не пожела да открои отделни футболисти: „Естествено, че има, но аз коментирам отбора като цяло. Той има изключително компактен състав. Предпочитам да не коментирам отделни футболисти“.

„Ние знаем каква битка ни предстои. В много моменти резултатът от първия мач предопределя поведението на двата отбора във втория мач. Дошли сме за добър турнирен резултат с който ще можем след следващия мач вкъщи да бъдем крайни победители. Мисля, че всеки отбор се надява на това“, допълни Младенов.

Сблъсъкът между Виктория Пилзен и ЦСКА ще се бъде в четвъртък (19 август), от 20:00 часа.   

Стойчо Младенов: Имаме качествата да победим Виктория Пилзен (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS