Стойчо Стоев вече не е треньор на Лудогорец. Това обяви изпълнителният директор Ангел Петричев минути след нулевото равенство срещу Славия.

„Станислав Генчев и Здравко Здравков ще водят отбора срещу Марибор. Стойчо Стоев проведе разговор с ръководството и това е решението. Една неприятна ситуация, но това е решението на ръководството и на собствениците на клуба", каза Петричев

"Към момента няма яснота кой и кога ще има нов треньор на Лудогорец. Съветвам ви да няма спекулации, защото няма решение кой да поеме Лудогорец. Няма водени разговори. Всяко казано нещо тези дни ще е спекулация. Собствениците не са доволни от игровия облик на Лудогорец. Свикнали сме да виждаме друг отбор. Бяха взети нови играчи, за да повишим нивото си, а не да бъдем както играхме пролетта. Целта беше да се вдигне качеството на игра. Към този момент това нещо не се получава. Ние сме принудени да вземем мерки. Убедени сме, че футболистите, с които разполагаме, са сериозно качество и Лудогорец винаги има високи цели и не може да се задоволяваме с тази игра от последните мачове", каза Петричев.

Скандално съдийство занули Лудогорец - Славия

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS