Страхил Попов: Не трябва да изпускаме шанса си за класиране на Евро 2020

Защитникът на националния отбор Страхил Попов обяви, преди контролата с Парагвай, че той и колегите му трябва да направят всичко по силите си, за да оползотворят шанса да се класират за Европейското първенство през 2020 година. Както е известно същетствува сериозна възможност представителният ни тим да си осигури участие на надпреварата, заради отличното си представяне в турнира за Лигата на нациите.

Бранителят на турския Касъмпаша допълни, че постоянните смени на треньори и футболисти в националния отбор не влияят добре на резултатите, но въпреки това играчите трябва да преодолеят тежкия период, в който се намират.
"Шансът за класиране през март месец вече е обсъждан в съблекалнята. Това е голяма възможност за нас. Отдавна не се е случвало подобо нещо на тима. Тряба да се подготвим добре и да направим всичко по силите си да го оползотворим. Не е лесно да си национал заради резултатите, които се натрупаха. Смените на треньорите и футболистите не трябва да влияят, а всеки да дава максимума от себе си. Загубата от Англия е тежка, но трябва да я преодолеем и да продължим напред. На всички ни бе много тежко", каза Страхил Попов.

Десподов готов за мачовете на България

Димитър Илиев: Селекционерът ни каза да забравим каквото е било, вдъхна ни оптимизъм

Пламен Илиев под въпрос за Парагвай

Георги Дерменджиев: Ситуацията е тежка, не е приятно да те хокат постоянно

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още