Светослав Петров: Моят път в Добрич приключи

dsport.bg

Светослав Петров напуска Добруджа. Треньорът пусна емоционално изказване в своя профил във Фейсбук, в което казва, че "има множество фактори, причини и "доброжелатели", поради които мисли, че пътят му в Добрич е приключил. Освен той се извини за представянето на отбора през последните четири мача. За него това представяне е било "срамно, унизително и недостойно".

"С тъга и удовлетвореност пиша тези редове .... Футболът и Семейството са моя живот!  ФК “Добруджа” е част от корена ми! 
Коренът е Благодарност и Дълг! Боли те, когато гледаш отстрани, а можеш да бъдеш полезен...

Благодаря на всички, които повярваха в мен и заедно през всичките пъти, в които бях на ръководни длъжности в Клуба, ме подкрепяха за да постигнем целите ни. 

Радвам се че имах възможността да организирам едно велико и паметно събитие, - Мачът по случай 100 годишния юбилей, който ще остане в историята на добричкия футбол (Който го е пропуснал си е за негова сметка...

За огромно мое съжаление има множество фактори, причини и “доброжелатели”, поради които мисля, че моят път в Добрич приключи.

За мен беше ЧЕСТ! 

Благодаря

П.С: Извинявам се за резултатите и представянето на отбора през последните четири мача. За мен това представяне беше срамно, унизително и недостойно.

Успех ДОБРУДЖА", написа Петров.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още