Футболистът на Лудогорец Бърнард Текпетей говори след победата с 3:1 срещу Динамо Батуми в първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Той бе запитан за бъдещето си в отбора и отговори, че на този етап желанието му е да помага на родния първенец.

„Не бих казал, че двата гола направиха двубоя лесен за нас. Това беше първи официален мач за нас. Поздравления за Динамо, защото са във форма. Ние искахме да сме по-компактни и да изчакаме нашите шансове“, каза Текпетей.

„Анализирахме ги и знаехме къде са им слабите точки и как да ги използваме. В подобни мачове трябва да си агресивен. Ако можеш да вкараш 5-6 гола, трябва да го направиш. Не успяхме, но сме щастливи и на три. В следващия мач ще сме още по-добри“, добави той.

Европоход №13 за Лудогорец започна по план

„Всички бяха добре подготвени. През втората част не стартирахме добре, не стартирахме компактно, но ще вземем поуки какво трябва да направим по-добре за следващия мач. Знаем, че няма да е лесно. Ние искаме да преминем към следващата фаза. Отиваме да победим“.

„Не знам дали съм от тези, които може да продадат. Ще видим какво ще покаже бъдещето. Моето желание е да помагам на Лудогорец. Ако играем в Шампионска лига, ще съм щастлив. Всичко зависи от Господ“, каза още крилото.

Текпетей: Желанието ми е да помагам на Лудогорец

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS