Ерик тен Хаг не крие задоволството си, след като получи шанса да продължи да изпълнява мениджърската функция в Манчестър Юнайтед. Бившият треньор на Аякс беше много близо до уволнение, но ръководството на клуба промени решението си в последния момент и реши да запази Тен Хаг.

В интервю за нидерландската телевизия Тен Хаг разказа за периода, когато е бил на почивка в Ибиса, а шефовете на клуба са планирали съдбата му. Ръководителите на Манчестър Юнайтед водеха интензивни преговори и с Томас Тухел, но в крайна сметка решиха да запазят Тен Хаг.

„Шефовете долетяха до Ибиса, за да ми кажат, че оставам. Току-що се появиха на вратата на хотела, по средата на ваканцията ми, но донесоха страхотни новини. Те ми признаха, че са говорили и с Томас Тухел, че са мислили дълго време и накрая са решили, че имат най-добрия възможен мениджър за своя клуб“, заяви със задоволство Тен Хаг.

Той потвърди слуховете, че след като остана, сега води преговори за подписване на нов договор с Манчестър Юнайтед, тъй като старият му изтича в края на следващия сезон.

„Вярно е, преговаряме за нов договор. Все още не сме близо до споразумение, не се решава толкова лесно, но има решимост и от двете страни да разговаряме и да намерим общ език по тази тема”, коментира Ерик тен Хаг.

Условията на Тен Хаг за нов договор на Ман Юнайтед

В Англия: Манчестър Юнайтед оставя Тен Хаг начело

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS