Константин Папазов заяви, че на 17 юли няма да се решава съдбата на Левски. За тогава е насрочено да се проведе Общото събрание на акционерите на ПФК Левски.

„Добре съм. За болен от COVID-19 съм отлично даже. Изследвах се в неделя, в 19 часа, в лабораторията на ВМА. Мой близък седмица по-рано имаше положителен тест. Ние цяла седмица взимахме хапчета за имунната система. В неделя отидох рутинно и за съжаление след това стана ясно, че съм положителен. Сигурно съм се заразил на злополучния мач Царско село – Черно море. Това откъде си се заразил няма значение“, коментира Папазов пред БТВ.

„Ако ние не бъдем дисциплинирани и не променим отношението си, нищо друго не може да промени. Нямам симптоми и 4-5 дни вече можех да бъда сред онези, които да разболявам останалите хора в страната. Българинът е неблагодарен човек. Правителството се отнесе коректно към феновете след тяхната позиция. Това трябваше да се приеме като награда и страхотен жест на премиера, на министър Кралев и на здравния министър. Вирусът е опасен, но не удря директно. Много хора изкарват на крак и те не разбират, че са приносители на вируса“, добави той.

„Няма никаква угодия. Тази сутрин ми се обади кмета на Пловдив да ме поздрави и да ми пожелае бързо оздравяване.На българина вечно някой му е виновен за нещо. Създаваха се митове, че когато дойде лятото, вирусът ще се изпари. Виждате в цял свят как се разпространява вируса. Между 12 и 14 ден ще си направя тест.“

„Смятам, че на 17 юли няма да се решава съдбата на Левски. На събранието ще бъде най-важният човек – мажоритарният собственик Наско Сираков“, каза още Тити Папазов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS