Тодор Колев: Съжалявам, че бяхме въвлечени в този цирк

Отстраненият от отбора на Етър Велико Търново Тодор Колев заяви, че съжалява, че е бил въвлечен в „този цирк“.

„Съжалявам, че бяхме въвлечени в този цирк с моя колега и приятел Иван Стоянов. Напрегнати ситуации има във всеки спорт, но недоброжелателите и интригантите във футбола са повече“, коментира Колев пред Dsport.bg.

„От една нелепа ситуация, между мен и Иван, някои хора си направиха статиите, други се нахраниха от интригата“, продължи той.

„Всичко е преиграно и лекият сблъсък между два силни характера, изигра лоша шега. Ние сме колеги и знаем как да си разрешим проблемите, но явно определени лица, които не са присъствали, са дали „компетентното” си мнение в свободно съчинение /без елемент на разсъждение/. С Иван Стоянов сме приятели и колеги от години и това сме го доказали във времето. Убеден съм, че от него и от колегите ми, не е излязла подлата лъжа и интрига с цел да злепостави мен и треньорския щаб, като това не е начина да се саботира ръководството“, добави вече бившият помощник треньор на Етър.

„Аз разбирам нуждата на журналистическата гилдия от сензации /особено, когато са финансово подплатени/, но това не оправдава нескопосаните им инсинуации по този случай. Когато има спор между мен и други лица, го разрешавам без медии. На когото трябва да се извиня - вече съм го направил! Бъдете мъже, не мишки“, каза още Тодор Колев.

Етър наложи наказания на Тодор Колев и Иван Стоянов

Бой до кръв между треньор и капитана в Етър

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ