Томи Юрич: ЦСКА ми разби сърцето

dsport.bg

Напусналият ЦСКА преди дни Томи Юрич заяви, че "червените" са му разбили сърцето. Той говори преди австралийското издание “The world game”. 

"Идваха различни треньори и винаги имаш онази малка надежда, че нещата може да се променят в твоя полза. Но тогава осъзнаваш, че много неща не зависят от треньора. Това е най-трудната за приемане част и тогава разбираш, че е време да напуснеш, да се освежиш и да започнеш нещо ново", призна Юрич.

"Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто трудно за поглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам здрав. Доволен съм, че тази глава е зад мен", заяви още нападателят.

Нападател напусна ЦСКА преди дербито

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още